Adana İl Tarım Müdürlüğü, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği`ne (Adana ESOB) bağlı Sütçüler, Yoğurtçular, Peynirciler ve Şarkütericiler Esnaf Odası Yönetim Kurulu ve Üyelerini, “Hijyenik ve İyi Gıda Nasıl Olmalı” konusunda bilgilendirdi. Haberin kaynağı: |ahref|http://www.medyayenigun.com.tr/news_details.asp?News=19504||a||
Son Yazılar
Most Used Categories
- Güncel (14.957)
- www.gidahatti.com (1.533)
- www.tarimpusulasi.com (114)
- Arşiv (4.012)
- Arşiv (Eski Haberler) (887)
- güncel haberler (490)
- Manşet (126)
- Kitaplık (7)
- Köşe Yazıları (142)
- Ali Ekber Yıldırım (142)