Eltilerin mahareti, turist sayısını arttırdı

Aydın’ın Kuyucak İlçesi’ne bağlı Belenova Mahallesi’nde yaşayan aynı isim ve soy ismi taşıyan Ayşe Yardımcı isimli eltilerin mahareti köyün zirvesine adeta turist akınına uğrattı.

Devamı:

Kaynak: https://rss.haberler.com

Read MoreRead More

  • Related Posts

    İklim değişikliği alerji sezonunu uzattı! Şikayetler şiddetleniyor: Aşı çözüm mü?

    İklim değişikliğiyle artan polen yoğunluğu alerji şikayetlerinin de uzamasına sebep oldu. Uzmanlar doğru tanı ve tedavinin önemine dikkat çekerken, alerji aşıları ise uzun vadeli ve kalıcı çözüm sunabilen etkili yöntemler arasında öne çıkıyor.

    devamı...
    Her gün tüketiyoruz ama riskini bilmiyoruz! Mideyi sessiz sessiz yıpratıyor

    Aşırı tuz tüketiminin doğrudan kansere yol açmasa da ciddi riskler oluşturabildiğini ifade eden Gastroenteroloji ve Dahiliye Uzmanı Prof. Dr. Aytaç Atamer, aşırı tuz tüketiminin mideye verdiği zararlar ile özellikle diğer risk faktörleriyle birlikte kanser riskinin artmasına etkisi hakkında açıklamalarda bulundu.

    devamı...
    wpChatIcon
    wpChatIcon