Et ithaline aralanan kapının giderek açılmasının ardından süt ve krema için de 2 bin 500 tonluk tarife kontenjanı sağlanması, üreticiyi tedirgin etti. Bazı sektör yetkilileri ise 12 milyon tonluk üretimin bulunduğu Türkiye’nin bundan etkilenmeyeceğini, ancak üreticiyi “ya devamı gelirse” diye korktuğuna dikkat çekti. Haberin kaynağı: |ahref|http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/16004180.asp?gid=373||a||
Son Yazılar
- Kurallara uymayan gıda işletmelerinin teşhirinde yeni sistem geliyor!
- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Türkiye, dünya bal üretiminde Çin’den sonra ikinci sırada yer almaktadır
- Bilinçsiz şekilde bitki çayı tüketmek zararlı olabilir!
- TİKA, Gabon’da Kakao ve Muz Kooperatifine Tarım Desteği Sağladı
- Emekli Çiftçilere 5 Bin Lira Ödeme Yapılmalıdır
Most Used Categories
- Güncel (14.572)
- www.gidahatti.com (1.442)
- www.tarimpusulasi.com (89)
- Arşiv (4.012)
- Arşiv (Eski Haberler) (887)
- güncel haberler (335)
- Manşet (102)
- Kitaplık (7)
- Köşe Yazıları (130)
- Ali Ekber Yıldırım (130)