Arşiv

Okul sütüyle ilgili ilk rapor çıktı

Süt kaynaklı gıda zehirlenmesi var mı? Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürü İrfan Erol, merak edilen soruya cevap verdi:

Ön bulgular itibariyle sütlere ilişkin herhangi bir sağlık tehlikesi bozulma tehlikesi sözkonusu olmadığı yönünde. Herhangi bir enfeksiyon ya da zehirlenmeye neden olan bir bakteri veya mikrobiyolojik tehlike bulgusu da yok

Uluslararası Gıda Koruma Birliği (IAFP) işbirliği ve Gıda Tarım ve Hayvancılık desteğiyle düzenlenen 3. Gıda Güvenliği Kongresi Harbiye Askeri Müzesi’nde başladı. Kongreye katılan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürü İrfan Erol, okul sütünün çocuklarda sağlık sorunlarına neden olduğu iddiasıyla ilgili konuştu. Haberin kaynağı: |ahref|http://gundem.milliyet.com.tr/okul-sutuyle-ilgili-ilk-rapor-cikti/gundem/gundemdetay/03.05.2012/1535796/default.htm||a||

Read More