Tekirdağ Bağcılık Araştırma İstasyonu Müdürlüğü teknik personeli tarafından yürütülen üzüm suyu üretimi ile ilgili proje çalışmalarının tamamlanması sonucunda elde edilen proje çıktılarını üreticiler ile paylaşmaya devam ediyor.. Haberin kaynağı: |ahref|http://www.bagcilik.gov.tr/default.asp?bagcilik-arastirma=hbhid=117id=977161178||a||
Son Yazılar
- Kurallara uymayan gıda işletmelerinin teşhirinde yeni sistem geliyor!
- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Türkiye, dünya bal üretiminde Çin’den sonra ikinci sırada yer almaktadır
- Bilinçsiz şekilde bitki çayı tüketmek zararlı olabilir!
- TİKA, Gabon’da Kakao ve Muz Kooperatifine Tarım Desteği Sağladı
- Emekli Çiftçilere 5 Bin Lira Ödeme Yapılmalıdır
Most Used Categories
- Güncel (14.572)
- www.gidahatti.com (1.442)
- www.tarimpusulasi.com (89)
- Arşiv (4.012)
- Arşiv (Eski Haberler) (887)
- güncel haberler (335)
- Manşet (102)
- Kitaplık (7)
- Köşe Yazıları (130)
- Ali Ekber Yıldırım (130)