BEİJİNG, 12 Nisan (Xinhua) — Karpuzun tarım bilimi açısından en önemli ayırdedici özelliklerinden biri olan çekirdek büyüklüğü, değişik karpuz gen kaynaklarına göre büyük farklılıklar gösteriyor. Bu nedenle, karpuz çekirdeklerinde doğal varyasyonun etraflıca anlaşılması, hedeflenen çekirdek büyüklüğüne sahip bitki çeşidinin yetiştirilebilmesinde önemlidir ve farklı türlerin kültürleme sürecinin kavranmasını sağlayabilir. Bilim dergisi Horticulture Reserach’te yayınlanan çalışmaya göre, […]
Son Yazılar
- Yasa dışı su ürünleri avcılığına 81 ilde eş zamanlı denetim!
- Zencefil takviyeleri enflamasyonu azaltıyor
- 87 gıdanın üretimi onlara bağlı: Tozlaştırıcılar için Koruma Planı!
- Gıda krizi için TBMM’de komisyon talebi!
- Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: “Türkiye arıcılık haritamıza flora çeşitliliği ve bitki çiçeklenme dönemleri ile bal ormanları da eklendi”
Most Used Categories
- Güncel (14.526)
- www.gidahatti.com (1.426)
- www.tarimpusulasi.com (89)
- Arşiv (4.012)
- Arşiv (Eski Haberler) (887)
- güncel haberler (311)
- Manşet (99)
- Kitaplık (7)
- Köşe Yazıları (130)
- Ali Ekber Yıldırım (130)