
136 yılı aşkın bebek gıdası uzmanlığı ile tanınan İsviçreli uluslararası gıda şirketi Hero’nun Türkiye operasyonun Pazarlama Direktörlüğü görevine Gökçe Uysal Kurer getirildi.
Gökçe Uysal Kurer kimdir?Yeni görevinde Hero Türkiye’nin pazarlama operasyonunun yanı sıra markanın uzun dönem stratejilerini ve projelerini de yürütecek olan Kurer, Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme bölümü mezunu.
Kariyerine 2010 yılında Hayat Kimya Global’de başlayan Kurer, 2010 – 2022 yılları arasında Barilla markasında sırasıyla Marka Müdürü, Pazarlama Müdürü ve Pazarlama ve Kategori Geliştirme Müdürü görevlerini üstlendi. Barilla’da geçirdiği 12 yıl boyunca Kurer, farklı kategorilerdeki lokal ve global markaların stratejik pazarlama yönetimi, farklılaşma stratejileri ve iletişim alanlarında çalışmalarını yürütüp, tüm pazarlama ve kategori geliştirme çalışmalarından sorumlu oldu.
Grand Hyatt İstanbul’un mutfağı Şef Yusuf Gülyiyen’e emanet!İstanbul’un en önemli yaşam merkezlerinden Harbiye’de yer alan Grand Hyatt Istanbul’un yeni Head Chef’i Yusuf Gülyiyen oldu. Kariyerine 2008 yılında başlayan Gülyiyen, CVK Park Bosporus Hotel, Zuma Restaurant, Marriott Hotel, Gastronometro, The Bodrum Edition Hotel ve Swissotel the Bosphorus’da görev aldı.
2016 yılında Chaine Des Rotisseurs Genç Şefler Yarışması’nı kazanan Gülyiyen, aynı yıl İtalya’da geçekleşen Barilla Pasta World Championship’de genç şefler birincisi oldu. Pek çok Michelin yıldızlı şefle beraber de çalışma imkanı bulan şef, Akdeniz, Anadolu ve Türk mutfaklarındaki uzmanlığıyla dikkat çekiyor. Şefin spesiyalleri arasında ise Narenciyeli Yoğurt Soslu Izgara Levrek, Ahtapot Tradito ve Spagetti Çılbır yer alıyor.