Tazesinin kilosu 400, kurusu 3 bin TL… Türkiye’de ilk defa üretimi yapıldı Türkiye’de belirli bölgelerde doğal olarak yetişen ancak şu ana kadar bir kaç ülke dışında üretimi yapılamayan ‘Kuzu Göbeği Mantarı’ Türkiye’de ilk defa Mersin’de Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü’nde kurulan…
Son Yazılar
- Kırşehir’de 21 göl, gölet ve baraja 1 milyon yavru sazan bırakıldı
- Manisa’da Yıldırım İsabet Eden Ağacın Altındaki 48 Küçükbaş Hayvan Öldü
- Antalya’da düzenlenecek Growmach Traktör, Tarım Makineleri, Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı’nın tanıtım toplantısı yapıldı
- Türkiye, Gürcistan’da AB ile Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Konusunda Çalıştay Düzenledi
- Yasa dışı su ürünleri avcılığına 81 ilde eş zamanlı denetim!
Most Used Categories
- Güncel (14.530)
- www.gidahatti.com (1.426)
- www.tarimpusulasi.com (89)
- Arşiv (4.012)
- Arşiv (Eski Haberler) (887)
- güncel haberler (312)
- Manşet (99)
- Kitaplık (7)
- Köşe Yazıları (130)
- Ali Ekber Yıldırım (130)