Gıda israfına dikkati çekmek amacıyla “Mutfak Etkinliği” düzenlendi

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), Türkiye Cumhuriyeti Tarım ve Orman Bakanlığı, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Gıda Güvenliği Bölgesel Koordinasyon Merkezi iş birliğiyle düzenlenen ‘Avrupa ve Orta Asya’da Gıda Kaybı ve İsrafı Bölgesel Konferansı’ kapsamında, gıda israfının…

Read More

  • Related Posts

    Gül Yağı Atıkları Ekonomiye Kazandırılıyor
    • adminadmin
    • Ağustos 23, 2025

    Balıkesir’in Edremit ilçesinde gül yağı üretimi sonrası ortaya çıkan atıklar, yapılan AR-GE çalışmalarıyla faydalı hale getirilerek ekonomiye kazandırılıyor. 100 ton gül atığı, kolon kanseri tedavisi ve kozmetik sektöründe kullanılmak üzere…

    devamı...
    Reyhan Şerbeti Yaz Aylarının Şifa Kaynağı
    • adminadmin
    • Ağustos 23, 2025

    Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Oğuzhan İlban, reyhan şerbetinin hem serinletici hem de sağlık yararlarıyla yaz aylarında ön plana çıktığını belirtti. Sindirim sistemine faydaları ve…

    devamı...
    wpChatIcon
    wpChatIcon